Lindbom johdatti joukkueensa voittoon Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käyntiin

© Kuva: Juha Tamminen

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

Lindbom oli elementissään, kun hän takoi kentän korkeimman pistemäärän 91-72 (45-34)-voitossa Gliwicestä. Pisteidensä lisäksi Lindbom otti kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Rosa Radom on Puolan liigassa sijalla 11.

Jukka Toijalan valmentama Trefl Sopot sen sijaan piti kärkijoukkue Arka Gdyniaa tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan kotikentällään lukemin 84-89 (39-46). Sopot on Puolan liigassa viimeisenä.

Petteri Koponen heitti kahdeksan pistettä, otti levypallon ja antoi kaksi syöttöä, kun Bayern München joutui tunnustamaan Euroliigan ottelussa Anadolu Efesin paremmakseen 77-92 (36-55). Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.

EuroCupissa Sasu Salinin 11 pistettä eivät riittäneet siivittämään Malagaa voittoon Valenciasta jatkolohkon avausottelussa. Valencia oli kotikentällään vahvempi 85-75 (45-38). Salin tilastoi lisäksi kolme levypalloa.

Shawn Huffin ja Erik Murphyn Frankfurt aloitti EuroCupin jatkolohkon niin ikään tappiolla, kun se taipui Ulmin vieraana 63-70 (33-33). Huff väänsi 10 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston, kun taas Murphy jätti tilastokirjoihin 10 pistettä ja torjunnan.

– He pelasivat loppuhetkillä hyvin. He ovat kova ja atleettinen joukkue, joka lähtee nopeasti hyökkäyksiin. Meillä oli muutama kohtalokas menetys loppuvaiheessa. Se oli vain kova ottelu, Murphy harmitteli EuroCupin sivujen mukaan.

Israelin liigassa Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona koki niukan 93-95 (82-82, 35-39)-jatkoaikatappion Maccabi Rishonin vieraana. Lee kasasi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Ness Ziona on Israelin liigassa seitsemäntenä.

Jamar Wilson palasi Lietkabelisin kokoonpanoon, kun Lietkabelis voitti Liettuan cupin ottelussa Pieno Zvaigzdesin 78-68 (38-26). Wilson tehoili monipuolisesti kuusi pistettä, kahdeksan levypalloa, neljä syöttöä ja riiston. Joukkueet kohtaavat Lietkabelisin kotikentällä 13.2. ja kahden ottelun yhteistuloksissa parempi joukkue etenee välieriin.

Lähde: Koripalloliiton sivut.