Ruutu näyttää maailman kovinta koripalloliigaa NBA:ta viisi lähetystä viikossa. Uusittu yhteistyösopimus tuo NBA:n entistä vahvemmin esille Ruudun urheilutarjontaan. Susijengin nostattama sinivalkoinen koripallobuumi jatkuu runsaan viikon päästä Atlantin toisella puolen, kun Lauri Markkanen vetää legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan päälleen NBA:n runkosarja-avauksessa.

– Jo pelkästään meille kauden alla tulleiden innostuneiden tiedustelujen perusteella voi sanoa, että rytinällä suomalaisten urheilutähtien kärkikaartiin noussut Markkanen todella kiinnostaa urheilukansaa! Nelonen median urheilutuotannosta vastaava johtava Jussi Suvanto hehkuttaa.

Alkavalla kaudella Ruutu välittää NBA:ta kotikatsomoihin keskimäärin viiden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla ja Markkasen tähdittämä Chicago Bulls on säännöllisesti joka viikko mukana live-kattauksessa. Ottelut ovat katsottavissa palvelussa myös tallenteina tuoreeltaan heti aamulla.

– On erittäin hienoa, että pystymme joka viikko seuraamaan suorana Markkasen ja Bullsin menoa. Muutenkin runsas matsikattaus tallenteineen ja lyhytvideosisältöineen on hieno paketti kaikille huippu-urheilun ystäville. Olemme tuomassa alkukaudesta tarjolle myös ihan uudenlaista korissisältöä ja siinäkin mennään totta kai vahvasti Markkanen edellä, Suvanto vihjaa.

Ruudun monivuotinen luottomies Kristian Palotie selostaa noin puolet otteluista suomeksi. Suomenkieliset selostukset keskittyvät erityisesti Bullsin otteluihin ja hyvään katseluaikaan sunnuntai-iltaisin pääosin kello 22.30 alkaviin lähetyksiin.

Markkasen Chicago Bulls avaa kautensa kohtaamalla vieraskentällä Toronto Raptorsin. Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä torstain ja perjantain välisenä yönä 20.10. kello 02.30. Palotie on äänessä, kun Markkanen avaa NBA-uransa.

Lisää Bullsia saadaan kuviin heti seuraavana viikonloppuna, kun chicagolaiset huudattavat kotiavauksessaan United Centerin yleisöä ottelussa San Antonio Spursia vastaan. Niin ikään Palotien selostama suora lähetys alkaa sunnuntain vastaisena yönä kello 03.00.

Lähde: Koripalloliiton sivut.