Koripalloliiga NBA:ssa Chicago Bulls hävisi vieraskentällä Portland Trail Blazersille 103-107. Bullsin suomalaispelaaja Lauri Markkanen säkitti ottelussa 13 pistettä ja repi kahdeksan levypalloa.

Portland keräsi johtoasemansa toisella neljänneksellä, mutta kalkkiviivoilla Bulls pääsi vielä hätyyttelemään. Viimeisellä minuutilla Markkasen vapaaheitot ja Zach LaVinen kolmonen toivat vieraat vielä kahden pisteen päähän 103-105, mutta Trail Blazersin Hassan Whitesiden hyökkäyslevypallo ja kori vei kotijoukkueen kahden pallonhallinnan päähän.

Kokonaisuudessaan Bulls heitti ottelussa pelitilanneheittonsa kehnosti 36/94 (38,3%), jossa isona tekijänä oli Trail Blazersin Hassan Whitesiden (8/15/10 torjuntaa) blokkiuhka. Portlandin muut onnistujat olivat Damian Lillard (28/2/6 syöttöä), Carmelo Anthony (23/11) ja CJ McCollum (20/7).

Markkanen pelasi ottelussa reilut 32 minuuttia, joiden aikana hän keräsi myös kolme syöttöä. Jokainen Markkasen pisteistä syntyi toisella puoliajalla. Bullsin parhaimmistoon kuuluivat Markkasen ohessa LaVine (28/6/5 syöttöä), Wendell Carter Jr. (16/9) ja Coby White (13/4).

Bullsille tappio oli kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen toinen. Joukkueen ottelut jatkuvat maanantain ja tiistain välisenä yönä Sacramento Kingsiä vastaan.

Lähde: Koripalloliiton sivut.