Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Lassi Nikkarinen näyttää murtautuneen lopullisesti Montana Staten rotaatioon, kun Nikkarisen yliopisto nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa.

Big Sky -konferenssissa Nikkarisen Montana State hallitsi ottelua Idahoa vastaan alusta loppuun kohti 77-67 (30-21) -voittoa. Vaihtopenkin virtapiikkinä toimiva Nikkarinen jatkoi hyviä otteitaan heittäen seitsemän pistettä ja kirjauttaen yhden levypallon sekä syötön pelaamassaan 20 minuutissa.

Atlantic 10 -konferenssissa Andre Gustavson ja Richmond kärsivät kehnosta aloituksesta, kun Rhode Island nappasi johtoaseman jo kalkkiviivoilla ja pitäen sen loppuun asti 78-67 (44-34) -loppunumeroihin saakka. Gustavson pelasi penkiltä 19 minuuttia, joiden aikana hän täytti tilastosarakettaan kuudella pisteellä, kahdella levypallolla, yhdellä syötöllä ja kahdella riistolla.

Tuukka Jaakkolan ja Cal Plyn loppukiri jäi tyngäksi Big West -konferenssin avausottelussa, kun UC Santa Barbara vei voiton lukemin 56-65 (27-35). Jaakkola nosti kaksi pistettä, jakoi yhden syötön ja torjui vastustajan heiton kahteen kertaan yhdeksässä peliminuutissa.

Tomas Murphyn Northeasternin ja Elon paremmuuden selvittämiseen tarvittiin jatkoaika, kun ”Huskies” vei voiton loppulukemin 81-70 (40-28, 63-63). Murphy sai peliaikaa 17 minuuttia heittäen kaksi pistettä ja repien seitsemän levypalloa.