Susijengin tähtitakamies Petteri Koponen on yhä heittokiellossa. Barcelonan pudotuspeleissä kipeytynyt käsi ei vielä kestä kaikkea tekemistä – Koponen on kuitenkin luottavainen, että hänet nähdään piankin tutusti johtamassa Susijengin peliä.

– Kuntoni on sinänsä hyvä, että olen päässyt treenaamaan ja juoksemaan, mutta koris on vielä kiellossa. Koko ajan teen sen eteen hommia, että parantuminen tapahtuisi mahdollisimman nopeasti, pääsisin pelaamaan korista ja ottamaan heittoja. Se [heittäminen] on vielä pannassa, eikä niitä juttuja saa hirveästi tehdä, Koponen totesi Yle Sportenille oman juniorileirinsä tiedotustilaisuuden yhteydessä.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että ehtisin kisoihin ja ehtisin valmistautumaankin hyvin. Hoidetaan asiat huolella. En viitsisi spekuloida, katsotaan sitä sitten, Koponen arvioi kuntoaan tulevaan EM-kotikisaan Yle Sportenille.

Koposen avauskausi Barcelonassa oli hyvä, tosin loukkaantumiset vaivasivat. Ennen varsinaisen kauden alkua tapahtunut auto-onnettomuus viivästytti Koposen kentälle pääsyä ja kauden lopussa vaivasi sitten käsi. Barcelonan kausi ei mennyt odotusten mukaan yhdeksi syyksi Koponen mainitsi loukkaantumiset. Kausi päättyi jo puolivälieriin Espanjassa.

– Kyllähän se harmitti, koko joukkueella ja seuralla oli pettynyt fiilis. Sen takia meille varmasti tuleekin paljon muutoksia. Oli varmasti monia syitä, miksi emme päässeet niihin tavoitteisiin, mitä meillä oli. Emme vain saaneet hommaa toimimaan. Aina tuli loukkaantumisia ja lisää loukkaantumisia, Koponen totesi Yle Sportenille.