Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:n Atlantic 10 -konferenssissa Mustapha Amzil heitti Daytonille 11 pistettä ja keräsi 9 levypalloa, kun Saint Joseph’s voitti Daytonin. Andre Gustavson ja Richmond taas nousivat konferenssin kolmannelle sijalle voittamalla Massachusettsin.

Mustapha Amzil keräsi yhtä levypalloa vaille tupla-tuplan Daytonille. Kuva: Ville Vuorinen.
Mustapha Amzil ja Dayton kärsivät tappion lukemin 84-97 (38-54), kun vastassa oli Saint Joseph’s. Mainiota tulokaskautta pelaava Amzil oli Daytonin aloitusviisikossa tilastoiden 11 pistettä ja yhdeksän levypalloa 24 minuutissa. Amzil heitti pisteensä tehokkaasti: kakkoset 2/4, kolmoset 2/2 ja vapaaheitot 1/2.

Dayton on Atlantic 10 -konferenssin seitsemännellä sijalla kahdeksalla voitolla ja seitsemällä tappiolla.

Samassa konferenssissa Andre Gustavson ja Richmond voittivat Massachusettsin 65-79 (32-43) ja nousivat voitolla konferenssin sarjataulukon kolmannelle sijalle. Gustavson pelasi penkiltä 19 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi seitsemän pistettä, yhden levypallon ja syötön.

Richmondilla (6 voittoa, 3 tappiota) on jäljellä vielä kaksi runkosarjaottelua.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhoua ja Tennessee kellistivät Vanderbiltin 70-58 (32-22). Nkamhouan saldo oli neljä pistettä, kaksi levypalloa ja yksi riisto neljässä peliminuutissa.

Big South -konferenssissa Jesper Granlundin edustaman Longwoodin viiden ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun Hampton veti pidemmän korren 74-68 (44-35). Granlund viiletti aloitusviisikossa parketilla 24 minuuttia saalistaen seitsemän pistettä ja yhden levypallon.

Hannes Pöllä ja UT Martin kärsivät 53-66 (26-35) -tappion Ohio Valley -konferenssin ottelussa SIUE:lle. Pöllä pelasi aloitusviisikossa 16 minuuttia, joiden aikana hän keräsi kaksi pistettä ja yhden syötön.

Mid-American-konferenssissa Teemu Suokkaan edustama Ball State voitti Kent Staten 71-90 (31-57). Suokas haki yhden levypallon minuutin peliajalla, mutta jäi ilman pisteitä.

Lähde: Basket.fi