Iisalojen Merlins Crailsheimilla haastavat lähtökohdat

© Kuva: Juha Tamminen

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Merlins Crailsheim lähtee viikonloppuna Bundesliiga-kauden päättävään lopputurnaukseen haastavista lähtökohdista.

Saksassa kausi päätettiin viedä päätökseen kymmenen joukkueen lopputurnauksena, jossa joukkueet on jaettu kahteen viikon joukkueen lohkoon. Lohkojen neljä parasta joukkuetta etenee lopulta pudotuspeleihin.

– Aluksi jatkopäätös oli suoraan sanottuna yllätys, kun trendi oli menossa toiseen suuntaan. Toiminnan kautta olen kuitenkin innostunut tästä ja myös kaikki mukana olevat ovat piristyneet lopputurnauksen lähestyessä, Tuomas Iisalo kertoo tunnelmistaan Koripalloliiton sivuilla.

Joonas Iisalo lähti Suomeen pandemian alettua, mutta on palannut takaisin veljensä rinnalle johtamaan Merlinsin harjoituksia. Sarjan keskeytyksen aikoina Merlins pystyi harjoittelemaan pienryhmissä, mutta viime aikoina harjoitukset ovat pyörineet normaalisti tiukkojen terveysmääräysten säestämänä.

– Olemme harjoitelleet nyt pari viikkoa normaalisti kaupungin luvalla. Meillä on Bundesliigan toimesta tiukka testi- ja hygieniaprotokolla, jota olemme noudattaneet. Sitä ennen harjoittelimme pienryhmissä. Meidän rosterikoko on itse asiassa rajoittanut harjoitteluamme enemmän emmekä ole päässeet juurikaan harjoittelemaan 5 vastaan 5 johtuen vammojen kuntoutuksesta.

Merlins oli runkosarjassa sensaatiomaisesti neljäntenä, kun koronapandemia keskeytti Bundesliigan kauden.

Koko juttu on luettavissa Koripalloliiton verkkosivuilta.

Lähde: Basket.fi


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!