Perinteiset kiitospäivän NCAA-turnaukset innoittivat suomalaisnaisia kovaan pistetehtailuun. Elina Koskimies iski 23 pistettä jääden vain pisteen päähän uransa ennätyksestä. Marika Korpinen puolestaan johdatti joukkueensa voittoon upottaen 15 pistettä.

Elina Koskimiehen American matkasi kolmipäiväiseen turnaukseen Havaijille Rainbow Wahine Showdown -turnaukseen ja sai ensimmäisenä vastaansa kotijoukkue Hawaiin, joka kaatui luvuin 69-57 (32-28). Koskimies toimi joukkueensa kapellimestarina pussittaen 34 peliminuutin aikana 23 pistettä, joista peräti 13 syntyi vapaaheittoviivalta.

Lisäksi seniorikauttaan pelaava takamies kirjautti nimiinsä kuusi levypalloa, yhden syötön sekä yhden riiston. Ensi yönä joukkue valmistautuu kaatamaan Stanfordin ja turnauksen päätöspäivänä American kohtaa FGCU:n.

Sara Rokkasen tehokkuus ei riittänyt kantamaan Toledoa voittoon, vaan Dayton vei kamppailun nimiinsä numeroin 49-70 (20-31). Rokkanen oli joukkueensa paras pistenainen urakoidessaan 29 minuutissa 11 pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön.

Alkuviikosta Marika Korpisen George Mason kohtasi vieraissa Kansasin ja joutui tyytymään tappioon luvuin 56-77 (21-51). Korpinen pelasi 26 minuuttia ja ahkeroi joka tontilla tehtaillen kuusi pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä, kaksi torjuntaa sekä yhden riiston.

Viime yön ottelussa George Mason palasi voittojen tielle ja kukisti UMKC:n lukemin 91-84 (45-34). Korpinen huhki lähes täydet minuutit ja upotti 15 pistettä onnistuen kolmesti kaaren takaa, kauhoi kolme levypalloa, jakoi kaksi syöttöä sekä riisti kerran.

Robert Morris jatkoi niukkojen tappioiden sarjaansa, kun SMU vei voiton viiden pisteen erolla 60-55 (29-25) joukkueiden kohdatessa perjantaina LMU Thanksgiving Classicissa. Nina Augustin jäi ottelussa pisteittä, mutta riisti kolmesti, vei kaksi levypalloa ja tarjoili yhden syötön 15 peliminuutissa.