Naisten NCAA:ssa Patriot League -konferenssia tahkoava American University ei löydä pysäyttäjäänsä. Elina Koskimiehen edustama yliopistojoukkue on voittanut jo 13 perättäistä ottelua, joista 12 on oman konferenssin otteluja.

American University ylsi viimeisimpänä voittoon NCAA:ssa kaatamalla Loyolan lukemin 69–56 (32–21). American piti yllä tasaista tempoa. Koskimiehen loppuminuuteilla aloittama pisterynnistys piti joukkueen voitokkaana. Koskimies uurasti isoilla minuuteilla (30) seitsemän pistettä. Lisäksi hän kauhoi 4 puolustuspään levypalloa, jakoi yhden syötön ja torjui vastustajan heittoa kolmesti.

Helmi Tulosen edustama Duquesne ylsi kauden 20. voittoon kaatamalla kotiparketilla Virginia Commonwealth Universityn numeroin 80–71 (33–36). Tulonen pussitti 6 minuutissa 2 pistettä, haki 2 levypalloa ja torjui vastustajan heiton kertaalleen.

Marika Korpinen upotti kolme pistettä George Masonin yliopistojoukkueen kaatuessa George Washingtonin yliopistolle lukemin 61–65 (23–29). Lisäksi Korpinen syötti kertaalleen 11 minuutin peliajalla.

Anniina Äijäsen Xavierin tappioputki kasvoi viiteen joukkueen kaatuessa St John´sin yliopistolle 36–70 (14–35). Äijänen upotti 3 pistettä ja haki 2 levypalloa 21 minuutin peliajalla.

Hofstran yliopistojoukkue kaatui sunnuntaina pirteän alun jälkeen UNCW:lle lukemin 55–59 (34–29). Marianne Kalin urakoi 34 minuutissa Hofstralle 2 pistettä, 12 levypalloa, yhden syötön sekä 2 torjuntaa. Sandra Karsten jäi ottelussa pisteittä 7 minuutin peliajalla.

Sini Mäkelä pussitti yhden onnistuneen kolmen pisteen heiton Manhattanin yliopistojoukkueen kaatuessa Fairfieldin vieraana lukemin 52–55 (26–31). Mäkelä pelasi 17 minuuttia.

Lähde: Koripalloliiton sivut.