Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

Aarnisalo oli johdattamassa Kangoeroes Mecheleniä Belgian liigan välieriin, kun Kangoeroes murjoi Waregemin 87-38 (39-27). Aarnisalo kuului joukkueensa tehopelaajiin 21 pisteen, viiden levypallon, syötön, riiston ja torjunnan tilastoilla.

Norrköping oli hävinnyt ensimmäisen puolivälieräottelun Högsbolle kotonaan, mutta onnistui klaaraamaan kaksi seuraavaa peliä nimiinsä. Norrköping varmisti välieräpaikan voittamalla kolmannen ja ratkaisevan ottelun kotonaan 84-65 (42-34). Pelander oli vahvana 12 pisteen, viiden levypallon ja riiston tilastoilla.

Välierissä Norrköping saa vastaansa Luleån.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern otti kiinnityksen finaalipaikkaan Saksan Bundesliigassa voittamalla toisessa välierässä Hannoverin 60-58 (35-29). Lehtorannalle merkittiin kaksi levypalloa ja Koskimiehelle yksi levypallo.

Italian Serie A:ssa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa 21 pisteellä, viidellä levypallolla, kahdella syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla, kun Venezia kaatoi Ragusan vieraskentällä 70-57 (33-32). Venezia jatkaa sarjan kärjessä.

Helmi Tulosen Sanga Milano puolestaan taipui San Giovannille 71-72 (35-36) Tulosen tilastoidessa 11 pistettä, levypallon ja riiston. Milano on toiseksi viimeisenä.

Espanjan Liga Femeninassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol otti tärkeän voiton kaataessaan Barcan kotonaan 78-69 (35-33). Äijänen heitti kaksi pistettä ja nappasi kaksi levypalloa Kalinin hallitessa korin alla viidellä levypallolla ja kahdella syötöllä. Ferrol käy kovaa taistelua pudotuspelipaikasta ollen kahdeksantena, kun joukkueet sijoilla 5-10 ovat kahden voiton sisällä toisistaan. Runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti Estudiantesin kotonaan 68-63 (34-33). Sedis on 11.

Lähde: Basket.fi