Miesten korisparketeilla pelattiin viikonloppuna vielä ennen maajoukkuetauon alkua. Daniel Dolenc osoitti oivaa virettä Itävallassa ja hyviä suomalaissuorituksia nähtiin myös Espanjassa ja Ranskassa.

Dolenc jatkoi erinomaisia esityksiään siivittäessään Swans Gmundenin 98-92 (46-36)-voittoon Flyers Welsistä. Dolencin tilastoriville maalailtiin myös neljä levypalloa ja riisto. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans on Itävallan liigan kärkipaikalla.

Saksan Bundesliigassa Iisalon veljesten Tuomaksen ja Joonaksen sekä Juho Kailion luotsaama Merlins Crailsheim pääsi juhlimaan kahta voittoa viikonloppuna.

Merlins palasi voittojen tielle viikolla koetun ALBA Berliini -tappion jälkeen voittamalla Löwen Braunschweigin 75-69 (45-36).

Sunnuntaina Merlins haki vierasvoiton Göttingenistä numeroin 109-81 (48-36). Merlinsillä on 16 voittoa ja kolme tappiota.

ProB:ssä Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen otti tärkeän 91-73 (48-35)-voiton Nürnberg Falconsista. Elias Valtonen ei ollut Tigersin kokoonpanossa. Tigersillä on kuusi voittoa ja 11 tappiota.

Espanjan cupissa Sasu Salin ja Emir Sulejmanovic jäivät ilman pokaalia, kun Teneriffa hävisi välierässä Real Madridille 79-86 (46-40). Edellisessä pelissä 18 pistettä heittänyt Salin oli merkitty isolla madridilaisten pelikirjaan, sillä Salin heitti 24,5 minuutissa vain kahdesti ja kasasi kolme pistettä. Sulejmanovic sai kuusi pistettä, kuusi levypalloa ja riiston.

LEB Orossa Alex Murphy pääsi maistelemaan voittoa, kun Granada kaatoi B-lohkon kärkiottelussa Alicanten 84-77 (33-38). Murphylle merkittiin 10 minuutissa seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa. Granadalla on kahdeksan voittoa ja viisi tappiota.

A-lohkossa Roope Ahosen joukkue Breogan jatkaa lohkon kärkipaikalla, vaikka hävisi viikonloppuna Ahosen entiselle seuralle Ourenselle 71-77 (40-32). Ahonen jäi 5,5 minuutissa ilman tilastomerkintöjä.

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän ja Henri Kantosen edustama Aix-Maurienne hävisi Nancyn vieraana 78-93 (31-52). Molemmat suomalaiset heittivät yhdeksän pistettä ja Seppälä sai tilastoihinsa lisäksi kolme syöttöä ja riiston. Kantosen tilastoriville kirjattiin myös levypallo ja viisi syöttöä. Aix-Maurienne on jaetulla viimeisellä sijalla.

LM1:ssä Marius van Andringan Lorientin vakuuttava meno sai jatkoa 86-67 (38-35)-voitolla Bordeauxista. Van Andringalle merkittiin kuusi pistettä ja levypallo. Lorient on lohkon kärkitaistelussa mukana 10 voitolla ja kolmella tappiolla.