Kotimaisen korisliigan sarjataulukon kärki pysyi muuttumattomana keskiviikon kierroksen jälkeen, sillä sekä Salon Vilpas että Helsinki Seagulls voittivat ottelunsa.

Vilppaan käsittelyssä taipui BC Nokia lukemin 80-71 ja Seagulls kuritti kotonaan Uudenkaupungin Korihaita pistein 85-71.

HELSINKI SEAGULLS

@GullsBasketball
Seagulls jatkaa voittoputkeaan, kun @Korihait kaatuu kotona 85-71.Tästä on hyvä jatkaa!! Kiitos yleisölle!!!! #gullsnation #korisliiga

Joensuun Kataja oli Kouvolan Kouvoja 20 pinnaa parempi voittaen kymenlaaksolaiset luvuin 89-69. Ensimmäinen neljännes oli tasainen Katajan ollessa vain pisteen verran parempi, ero syntyi toisella ja neljännellä neljänneksellä.

Kauhajoen Karhu raapi niin ikään tiun verran piste-eroa vieraaksi saapuneeseen KTP Basketiin. Ottelu pohjanmaalaisten ja kotkalaisten välillä päättyi lukemiin 88-68.

Illan ainoaan vierasvoittoon venyi Korikobrat, jotka kävivät pistevarkaissa Pyrinnön kotihallissa Tampereella. Pyrinnön viimeisen neljänneksen hurja kiri ei riittänyt, vaan lapualaiset olivat parempia pistein 67-81.

Korikobrien paidassa paluun Pyynikin parketille teki Damon Williams. Miehen tehot jäivät keskiviikkoiltana kuitenkin vaatimattomiksi.

Pyrintö metsästää yhä kauden avausvoittoa. BC Nokian kanssa se miehittää sarjataulukon häntäpäätä.

Pyrintö Basketball

@TrePyrinto
Pyrintö-@KobratLapua 67-81. Kauden avausvoittoa vielä metsästetään. #korisliiga #pyrintö #aina