Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi jälleen tappion NBA:ssa, kun Charlotte Hornets oli parempi pistein 125-118.

Lauri Markkanen kuului illan onnistujiin tehtailemalla 30 pistettä ja nappaamalla yhdeksän levypalloa pelaamissaan 33 minuutissa.

– Minusta he (Hornets) pelasivat hienon toisen jakson. Pallo liikkui. Siitä huolimatta me teimme paljon hyviä asioista ja olemme parantaneet hyökkäyspelaamistä. Bobbylla oli hieno peli, Laurilla oli hieno peli. Mielestämme avasimme ottelun hyvin, Chicagon päävalmentaja Jim Boylen kommentoi Twitterissä.

Aiemmin tällä viikolla Bulls katkaisi tappioputkensa ottamalla Miami Heatista vierasvoiton 105–89. Bulls on hävinnyt tällä kaudella peräti 41 ottelua ja on itälohkon pohjajoukossa sijalla 13.