Lauri Markkasen NBA-seura Chicago Bullsin laitahyökkääjä Nikola Mirotic ei edustajiensa mukaan halua enää pelata Bobby Portisin kanssa samassa seurassa.

Portis mursi iskulla kasvoihin Miroticin leuan harjoituksissa sattuneessa yhteenotossa ennen kauden alkua. Mirotic joutui sairastuvalle ja Portis sai seuralta pelikiellon. Näin ollen Markkasen kanssa saman pelipaikan eli ison laitahyökkääjän peliminuutteja jahtaava kaksikko on tällä hetkellä sivussa. Mirotic parantaa luunmurtumia ja aivotärähdystä vielä viikkoja ja Portis kärsii seuralta saamaansa kahdeksan ottelun pelikieltoa vielä neljän ottelun ajan.

Mirotic ilmoitti, että ei halua pelata samassa seurassa häntä lyöneen pelaajan kanssa. Se tietää sitä, että jommankumman on lähdettävä ja se on suomalaisvinkkelistä hyvä asia, sillä Markkanen saa jatkossakin kosolti peliaikaa.

– En kerro yksityiskohtia pelaajien ja heidän agenttiensa kanssa käymistämme keskusteluista, mutta ymmärrämme, mitä Niko käy läpi sekä fyysisesti että henkisesti. On oltava kärsivällisiä, tätä asiaa ei ratkaista hetkessä. Pysymme yhteyksissä Nikon ja hänen edustajiensa kanssa, ja löydämme tien ulos tästä, Bulls-pomo John Paxson kertoo Chicago Tribune-lehdessä.

 

Lähde: Chicago Tribune