EuroCupin välierät käynnistyivät Awak Kuierin edustaman Reyer Venezian osalta torstaina turkkilaista Galatasarayta vastaan. Venezia joutuu lähtemään toiseen osaotteluun 25 pisteen takamatkalta.

Venezia oli pelissä mukana vielä ensimmäisen puoliajan johtaen ottelua pisteellä tauolle lähdettäessä, mutta toisella kotijoukkueen vahva puolustuspeli ja tehokas hyökkäys siivitti Galatasarayn lopulta 74-49 (24-25)-voittoon. Kuier kirjautti kuusi pistettä, neljä levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Toinen osaottelu pelataan viikon päästä Venetsiassa.

Ruotsissa saatiin runkosarja päätökseen suomalaiskohtaamisella, kun Lotta Vesiluoman Alvik sai kotikentälleen Isabella Kaukopaasin Visbyn. Alvik nappasi ottelusta 67-57 (42-30)-voiton. Vesiluoma tilastoi ottelussa viisi pistettä, neljä levypalloa ja syötön. Kaukopaasi kasasi neljä pistettä, neljä levypalloa ja riiston.

Alvik sijoittui runkosarjassa kuudenneksi ja Visbyn jäi sarjassa viimeiseksi. Kaukopaasi pelasi tällä kaudella 11 ottelussa 21,7 minuutin keskiarvolla. Tilastokeskiarvoikseen hän merkkautti 3,8 pistettä, 2,3 levypalloa ja 1 syöttö.

Alvikin kausi jatkuu pudotuspeleissä. Puolivälierissä onkin suomalaisittain mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Alvik saa vastaansa runkosarjan kolmanneksi sijoittuneen Sofia Pelanderin Norrköping Dolphinsin. Pudotuspelit alkavat 22.3.