Awak Kuierin Ragusan taistelu Italian cupin voitosta päättyi välierävaiheeseen. Espanjassa Anniina Äijäsen joukkue Ferrol varmisti lohkovoiton.

Puolivälierässä Ragusa oli voittanut Empolin, mutta välierässä Reyer Venezia osoittautui vahvemmaksi numeroin 87-73 (48-47). Kuier oli erinomainen 19 pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön, riiston ja kolmen torjunnan tilastoilla.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Anniina Äijäsen Ferrol jatkoi voittoputkensa 23 ottelun mittaiseksi Helmi Tulosen ja Elina Koskimiehen Ibaizabalin kustannuksella. Ferrol oli ottelussa parempi numeroin 95-50 (44-23). Äijänen pussitti 11 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Tuloselle kirjattiin viisi pistettä, seitsemän levypalloa, riisto ja torjunta. Koskimiehen tilastoriville merkattiin puolestaan neljä pistettä ja levypallo. Ferrol varmisti samalla A-lohkon voiton ja Ibaizabal on seitsemäntenä.

C-lohkossa Sara Rokkanen oli jälleen vauhdissa, kun Andratx otti kauden toisen voittonsa kaadettuaan Mataron 64-48 (37-17). Rokkanen oli joukkueensa ykkösnimi 16 pisteen, kahdeksan levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Voitosta huolimatta Andratx on lohkossa viimeisenä.

Sofia Pelanderin Herner palasi voittojen tielle 81-50 (53-25)-voitolla Royals Saarlouisista. Pelander oli tehokkaana tilastoiden yhdeksän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kaksi torjuntaa. Herner on Saksan Bundesliigassa kolmantena.

Ruotsin liigassa Sandra Karsten jäi ilman tilastomerkintöjä, kun Wetterbygden Sparks hävisi Mark Basketille 62-70 (23-34). Sparks on yhdeksäntenä.

Ville Tuomisen valmentama Helsingborg hävisi Uppsalalle 61-71. Helsingborg pitää jumbosijaa sarjassa.

Lähde: Basket.fi