Annika Holopaisen Wasserburg jatkaa edelleen Saksan Bundesliigan piikkipaikalla viikonlopun jälkeen. Myös Sophie Weckströmin joukkue on tiukasti kärkitaistelussa mukana Espanjan Liga Femenina 2:ssa.

Holopaisen Wasserburg ei tuntenut sääliä voittaessaan Saksan Bundesliigan ottelussa Saarlouisin 92-63 (47-40). Holopainen avitti joukkuettaan kahdella pisteellä, yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Wasserburg pitää sarjan kärkipaikkaa hävittyään 11 ottelustaan vain yhden.

Anni Mäkitalon Donau-Ries koki niukan 73-75 (42-39)-tappion Marburgin vieraana. Mäkitalo jäi ottelussa pisteittä, mutta käsiin jäi kolme levypalloa ja tilastot karttuivat myös yhdellä syötöllä. Donau-Ries on sarjassa kolmantena seitsemällä voitolla ja neljällä tappiolla.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Weckströmin CD Aros Patatas Hijolusa otti kolmannen peräkkäisen voittonsa voitettuaan kotikentällään Ibaizabalin 62-58 (29-33). Weckström jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä. Aros on A-lohkon kakkosena kahdeksalla voitolla ja kahdella tappiolla.

B-lohkossa Vilma Kesäsen Real Canoe palasi voittojen tielle kaadettuaan vieraskentällä Alcobendasin 74-69 (35-36). Kesäsen tilastoihin merkattiin yksi levypallo. Real Canoe on voittanut yhdeksästä ottelustaan viisi.

Evita Iiskola paranteli vielä lievää loukkaantumista eikä ollut kokoonpanossa, kun Umbertide hävisi Italian Serie A2:n ottelussa Bolognalle 45-57 (24-27). Umbertide on voittanut kymmenestä pelaamastaan ottelustaan kaksi.

Lähde: Koripalloliiton sivut.