Andre Gustavson nousi keskiviikkona Richmondin sankariksi puolustuksellaan, kun Spiders kellisti NCAA:ssa Forhamin niukasti 69-72 (26-38). 20 sekuntia ennen loppusummeria Grant Golden (16/6) säkitti Richmondin johtoasemaan ja Gustavsonin 1-1-puolustus piti huolen, että Fordham oli pakotettu vaikeaan heittoyritykseen toisessa päässä.

Kokonaisuudessaan Gustavson pelasi aloitusviisikossa 32 minuuttia, joiden aikana hän keräsi 13 pistettä, kaksi levypalloa ja neljä syöttöä.

Tomas Murphyn ja Northeasternin viiden ottelun mittainen voittoputki katkesi viime viikonloppuna CAA-konferenssissa, kun Charleston vei voiton nimiinsä jatkoajan jälkeen 79-88 (38-36, 69-69). Murphy sai 16 minuuttia peliaikaa keräten tilastosarakkeeseensa 9 pistettä, kaksi syöttöä, levypallon ja torjunnan.

Viime yönä Northeastern palasi voittojen tielle, kun Huskies jyräsi James Madisonin 60-76 (26-33). Murphy pelasi tällä kertaa 23 minuuttia pussittaen 12 pistettä ja tarjoillen yhden syötön.

Edon Maxhuni nousi viime viikonloppuna yhden väliottelun jälkeen aloitusviisikkoon, kun Long Beach State hävisi Big West -konferenssissa UC Davisille 73-77 (41-33). Maxhuni pelasi peräti 36 minuuttia, joiden aikana hän teki 10 pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja yhden riiston tilastoikseen.

Maxhuni jatkoi aloitusviisikossa keskiviikkona, kun Long Beach State nousi CSUN:n ohitse 16 pisteen takaa 78-80 (42-31) -voittoon. Tällä kertaa Maxhuni pelasi 11 minuuttia tehden kolme pistettä ja noukkien yhden levypallon.

Remu Raitasen San Francisco venytti voittoputkensa neljään voittaen kaksi ottelua viimeisen viikon aikana. Viime viikonloppuna San Francisco joutui jatkoajalle asti, mutta sai lopulta kaadettua Portlandin 68-63 (24-24, 53-53). Raitanen heitti kaksi pistettä ja antoi yhden syötön 11 peliminuutissa.

Viime yönä San Francisco nousi 14 pisteen takaa 77-71 (34-38) -voittoon BYU:ta vastaan. Raitanen oli vauhdissa pelaamassaan 15 minuutissa tehtaillen kahdeksan pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön.

Samuli Niemisen Stephen F. Austin taas hävisi kaksi otteluaan, kun ensimmäisessä Northwestern State vei voiton nimiinsä loppulukemin 72-87 (39-38). Nieminen pelasi 12 minuuttia keräten tilastorivikseen kolme pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.

Keskiviikkona Stephen F. Austin taas hävisi A&M-Corpus Christille 65-55 (27-24). Nieminen haki kaksi levypalloa, antoi yhden syötön ja torjui kerran, mutta jäi pisteittä pelaamassaan 11 minuutissa.

Big Sky -konferenssissa Lassi Nikkarisen Montana State kärsi 82-94 (40-39) -tappion Weber Statelle. Nikkarinen pelasi kaksitoista minuuttia, joiden aikana hän keräsi kaksi levypalloa.

Tuukka Jaakkolan Cal Poly hävisi Big West -konferenssissa selkeästi UC Irvinelle 47-74 (18-36). Jaakkola kahmi käsiinsä yhden levypallon pelaamassaan 14 minuutissa.

Elias Valtosen Arizona State nappasi Pac-12-konferenssissa kaksi peräkkäistä voittoa, kun viime viikonloppuna Sun Devils kaatoi Utahin 98-87 (47-42). Valtonen pääsi parketille kuudeksi minuutiksi heittäen kaksi pistettä.

Kuluvalla viikolla Arizona State veti pidemmän korren Stanfordista 62-80 (34-42). Valtonen pelasi kaksi minuuttia ilman tilastomerkintöjä.

Lähde: Koripalloliiton sivut.