Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä.

Madsen merkkautti komeasti 14 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan VEF Riian jatkaessa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa. Madsen tilastoi lisäksi kaksi syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa 91-85 (48-42)-voitossa Raplaa vastaan.

Petteri Koposen Bayern München otti tärkeän voiton Euroliigassa kaatamalla kotonaan Pietarin Zenitin 77-69 (37-35). Koponen oli jälleen joukkueensa parhaimpia pistemiehiä 11 pisteen saldolla. Tilastot karttuivat myös yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Voitto oli Bayern Münchenille viides 13 ottelun jälkeen.

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa haki 86-76 (46-36)-voiton Andorrasta. Salin säkitti yhdeksän pistettä, noukki kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kahdesti. Teneriffalla on 13 ottelusta kahdeksan voittoa.

LEB Orossa jäi suomalaiskohtaaminen näkemättä, kun Matti Nuutinen joutui jättämään ottelun Alex Murphya ja Gipuzkoa Basketia vastaan väliin lievän loukkaantumisen takia. Gipuzkoa voitti Oviedon 76-63 (33-41) Murphyn tilastoidessa neljä pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston. Gipuzkoa on sarjan jaetulla kärkipaikalla kymmenellä voitolla ja kolmella tappiolla. Oviedolla on koossa neljä voittoa.

Roope Ahosen 14 pistettä eivät riittäneet siivittämään Breogania voittoon Palmasta, kun kotijoukkue oli vahvempi 102-84 (48-44). Ahosen tilastoihin lisättiin myös kolme levypalloa ja syöttö. Tappio oli Breoganille kauden viides.

Edon Maxhuni oli 16 pisteellään Gran Canarian pistemies laspalmaslaisten voittaessa LEB Platan ottelussa Menorcan 84-65 (33-37). Maxhuni kasasi lisäksi kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.

Carl Lindbom oli jälleen tehokkaana Puolan liigassa Radomin hakiessa 86-78 (35-35)-vierasvoiton Starogard Gdanskista. Lindbom sukitti tarkasti 17 pistettä ja kaunisteli tilastojaan neljällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Radomilla on 12 ottelun jälkeen seitsemän voittoa.

Ranskan liigassa Jamar Wilson hävisi entiselle seuralleen Nanterrelle, kun JL Bourg Basket taipui vieraskentällä 70-85 (31-43). Wilsonille kertyi neljä pistettä, levypallo, kolme syöttöä ja riisto. Bourg Basketilla on yhdeksän voittoa ja viisi tappiota.

Lähde: Basket.fi