Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue jatkoi voittojen tiellä Tallinnassa pelattavassa Baltic Sea Basketball Cupissa Viroa vastaan.

16-vuotiaiden poikien maaottelussa Viro taisteli tasapäisesti puoliaikaan asti, mutta pelin toisella puoliskolla Sudenpennut löysi lääkkeet, joilla virolaisten hyökkäyspelaaminen tyrehtyi.

Kun puolustuksen kautta saadut stopit kääntyivät nopeiksi hyökkäyksiksi toiseen päätyyn, niin Sudenpennut pääsi tuulettamaan selkeää 80-52 (34-30) -voittoa.

Voiton takuumiehiin kuuluivat Eemeli Yalaho (18/5/4 syöttöä), Eino Pällijeff (19/9), Juuso Salmi (5/3/4 syöttöä) ja Valtteri Heiskanen (2/3). Ensimmäisen puoliajan tähti oli kuitenkin Viljami Vartiainen (16/6).

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue sai vastaansa urheilullisen ja fyysisen Viron. Tasaisessa ottelussa Sudenpennut sai loistavan alun kolmannella neljänneksellä, karaten jo yli kymmenen pisteen taakse, mutta neljänneksen loppupuolella alkoi musta hetki, joka jatkui neljännelle jaksolle saakka.

Viro vei päätösneljänneksen ylivoimaisesti 8-23 ja voitti ottelun 74-85 (42-42).

Suomen pisterikkaimmat olivat Max Besselink (16/8/3 riistoa) sekä Joel Mäntynen (14/7).

Suomen nuorisomaajoukkueet kohtaavat sunnuntaina Baltic Sea Basketball Cupin päätöspäivänä Ruotsin. Suomen 16-vuotiaat pojat ovat edelleen tappioton, kun taas 18-vuotiaat pojat hävisivät ensimmäisen ottelunsa.