Helsingin EM-alkulohkon päänäyttämön Helsinki Arenan ulkopuolelle nousee kisojen ajaksi laaja Fan Village, joka tarjoaa kisavieraille aitiopaikan tunnelmannostatukseen ennen Susijengin otteluita.

Helsinki Arenan lähiympäristöön rakennetaan kaksi suurta ruoka- ja juomapalveluin varusteltua telttaa. Lisäksi alueella on suuri terassi baareineen, ja kaikkiaan ravintolapalveluita on tarjolla yli 1500 EM-kisavieraalle.

Teltoissa on tarjolla erilaisia ravintolavaihtoehtoja ja ruokavalikoima vaihtelee wok kitchenistä pub-tyyliseen ruokaan ja pienempiin snack-aterioihin. Alueella olevista kioskeista on lisäksi saatavilla evästä pikkunälkään ja kahvihampaan kolotukseen.

Ravintolat ovat avoinna pelipäivinä kello 12 alkaen, ja palvelevat otteluiden päättymiseen asti. Anniskelu päättyy kello 22.30.

Kattavien ravintolapalveluiden lisäksi Helsinki Arenan kansitasolta löytyvät infopiste, ensiapupiste sekä yhteistyökumppaneiden aktivointipisteitä.

Fan Villagessa sijaitsee myös Helsinki Arenan narikka. Narikka maksaa 5 euroa, ja sinne voi jättää suuret tavarat sekä esineet, joita ei saa viedä Arenalle.

Helsinki Arenalle saapuvia kehotetaan tulemaan alueelle vähintään tuntia ennen pelin alkua, sillä etenkin Suomen otteluissa sisäänkäynnin odotetaan ruuhkautuvan.

Lähde: Basket.fi