Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanainen jatkaa vahvoja otteitaan tulokaskautenaan.

Missouri Valley -konferenssin ottelussa Bradley voitti jatkoajan jälkeen Missouri Staten 79-83 (32-41). Tahvanainen pelasi penkiltä 17 minuuttia, joiden aikana hän säkitti 12 pistettä, repi kaksi levypalloa ja jakoi yhden syötön. Pelitilanneheittonsa suomalainen pussitti 4/5, joista kolmoset 3/4.

Pac-12-konferenssissa Mikael Jantunen ja Utah hävisivät UCLA:lle 69-58 (33-21). Jantunen pelasi vaihdosta huimat 29 minuuttia, joiden aikana hän keräsi kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja kolme riistoa.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhoua ja Tennessee palasivat voittojen tielle, kun Vols selätti Vanderbiltin 61-65 (28-28). Nkamhoua heitti yhden pisteen ja repi kaksi levypalloa kuudessa peliminuutissa.

Hannes Pöllä nosti yliopistouransa ennätyspisteet, kun UT Martin hävisi Ohio Valley -konferenssin ottelussa Tennessee Techille 65-78 (22-31). Pöllä nosteli kymmenen pistettä kymmenessä minuutissa. Pelitilanneheittonsa 5/6 nostellut Pöllä keräsi pisteiden oheen yhden levypallon ja syötön.

Andre Gustavson ja Richmond puolustivat George Masonin kumoon Atlantic 10 -konferenssissa 50-65 (19-26). Gustavson keräsi tilastorivikseen yhdeksän pistettä, yhden levypallon, syötön, riiston ja torjunnan pelaamassaan 23 minuutissa.

Big West -konferenssissa Tuukka Jaakkola ja Cal Poly kärsivät tappion UC Davisille 77-62 (34-32). Jaakkola sai viisikkopelaajana 19 minuuttia parkettiaikaa tilastoiden kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja yhden riiston.

West Coast -konferenssissa Remu Raitanen ja San Francisco putosivat toisella puoliajalla Gonzagan kyydistä 54-71 (31-22). Raitanen nappasi kaksi levypalloa ja jakoi yhden syötön viidessä peliminuutissa.

Pac-12-konferenssissa Elias Valtosen edustama Arizona State voitti kuudennen peräkkäisen ottelunsa, kun Sun Devils kaatoi valtakunnallisesti 14. rankatun Oregonin 72-77 (23-34). Valtonen pelasi yhden minuutin ilman tilastomerkintöjä.