Ville Tahvanainen hurjassa heittovireessä NCAA:ssa

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanainen oli isossa roolissa Bradleyn kaataessa Missouri Staten.

Ville Tahvanainen ja Bradley olivat tulessa kaaren takaa upottaen 17 kolmosta ja kaataen Missouri Staten 91-78 (51-41). Missouri Valley -konferenssissa Bradleyllä on nyt neljä voittoa ja yksi tappio.

Tahvanainen upotti yhdeksän pistettä kolmella kolmosella, joista jokainen tuli oikeassa paikassa Bradleyn loppujuoksun aikana. Tahvanainen sai peliaikaa 22 minuuttia ja yhdeksän pisteen lisäksi hänelle kertyi kaksi levypalloa ja kolme syöttöä.

Andre Gustavson ja Richmond kellistivät Davidsonin 70-64 (35-27) ja paransivat rekordinsa kolmeen voittoon ja yhteen tappioon kivenkovassa Atlantic 10 -konferenssissa.

Gustavson teki tämän kauden ensimmäisen esiintymisensä aloitusviisikossa pelaten mukavat 35 minuuttia, joiden aikana syntyi kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja yksi syöttö.

Mikael Jantunen ja Utah hävisivät erinomaisesti heittäneelle Arizonalle 77-93 (28-52). Jantunen pelasi 19 minuuttia heittäen kuusi pistettä, repien neljä levypalloa ja jakaen yhden syötön.

Georgian kaksi ensimmäisen puoliajan juoksua olivat liikaa Olivier Nkamhouan edustamalle Tennesseelle, joka hävisi 63-80 (28-47). Nkamhoua sai peliaikaa 13 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa neljä pistettä, kolme levypalloa ja yhden torjunnan.

Hannes Pöllä ja UT Martin hävisi Murray Statelle 84-62 (43-24). Pöllä haki yhden levypallon pelaamassaan kolmessa minuutissa.

Lähde: Basket.fi