Suomi kohtasi EM-kisojen päätöspelissään Latvian. Naiset voittivat ottelun 70-64 (38-39) ja nappasivat yhdeksännen sijan.

Suomella oli avauspuoliajalla vaikeuksia kotijoukkueen kanssa, mutta toisen jakson aikana naiset saivat pelinsä toimimaan paremmin. Puoliajalla Latvia johti 39-38.

Kolmas jakso oli tasainen, mutta Suomi ratkaisi ottelun vahvalla päätösjaksolla, kun joukkue piti Latvian nollilla ensimmäiset seitsemän minuuttia. Ottelu päättyi Suomelle 70-64.

Suomen materiaalin laajuus tuli hyvin esille. Kun neljä pelaajaa tilastoi kaksinumeroisen pistemäärän. Kati Ollilainen pussitti 11 pistettä, keräsi viisi levypalloa ja jakoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Henna Sandvik keräsi tupla-tuplan 13 pisteellä ja 11 levypallolla.