Tapiolan Hongan miesten joukkue saavutti tavoitteensa menneellä kaudella ja lunasti paikkansa takaisin Korisliigaan voittamalla divarimestaruuden.

Ensimmäisinä ensi kauden pelaajina julkaistaan huima määrä kokemusta, kun maajoukkuekonkari Tuukka Kotti ja David Gonzalvez ovat molemmat sopineet jatkostaan Hongan riveissä.

– Tapiolan Hongasta on tullut minulle yhteisö, joka on tärkeä ja todella lähellä sydäntäni. Intoa ja motivaatiota riittää edelleen pelaamiseen ja haluan olla myös muilla tavoilla tukemassa Honkaa kehittymään seurana ja organisaationa. Olen kiitollinen Hongalle tästä mahdollisuudesta ja ilolla jatkan työtäni täällä, Kotti, 43, toteaa Hongan verkkosivuilla.

– Kauden tavoitteena on rakentaa nöyrää, ahkeraa ja iloista tekemisen kulttuuria joukkueeseemme ja osoittaa että Honka kuuluu Korisliigaan. Roolini joukkueessa tulee olemaan kokemuksen ääni ja toiveena on että joukkueemme nuorien pelaajien kehitys jatkuu niin, että ne vie tämän kauden aikana multa mahdollisimman paljon minuutteja, Kotti kuvailee.