Paris Basketball nousi ranskalaisjoukkueiden peräkkäisten voittojen ennätysten määrässä kärkipaikalle, kun Roanne kaatui 90-61 (50-31). Tuomas Iisalon valmentamalle Paris Basketballille voitto oli 24. peräkkäinen ja se nousee jakamaan Ranskan ennätystä yhdessä Limogesin kanssa. Mikael Jantunen oli mukana ennätystalkoissa kuuden pisteen, kahden levypallon ja riiston tilastoilla. Paris on varmistanut runkosarjan kakkospaikan ja runkosarjaa on jäljellä kierroksen verran.

Edon Maxhuni oli Le Portelin paras pistemies, mutta sekään ei riittänyt Le Portelin hävitessä ASVELin vieraana 77-100 (39-44). Maxhuni loisti 18 pisteen saldolla ja täytteli tilastojaan levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla. Le Portel on sarjassa kuudentena ja on varmistanut jo pudotuspelipaikan.

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg putosi pois pudotuspelipaikalta hävitessään Bloisille 80-88 (35-40). Strasbourgin osakkeet pudotuspelipaikasta kokivat ison kolauksen, kun se putosi kahdeksannelta paikalta sijalle 11. Strasbourgilla on voiton ero pudotuspelipaikkaan, mutta samasta paikasta voiton sisällä kamppailee myös viisi muuta joukkuetta. Viimeiselle kierrokselle onkin jännittävät lähtökohdat.

Lähde: Basket.fi