Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

EuroCupissa Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball jätti Olimpija Ljubljanan vaille mahdollisuuksia voittaessaan vieraskentällä 93-77 (48-44). Jantuselle kirjattiin neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Paris Basketball johtaa lohkoaan hävittyään vain yhden ottelun.

Mikko Larkaksen apuvalmentama SIG Strasbrough taipui Mestarien liigassa Karsiyakan vieraana 72-87 (29-40). Tappio oli samalla Strasbourgille lohkovaiheen ensimmäinen. Se jakaa lohkon kärkipaikkaa yhdessä Karsiyakan kanssa.

Mubashar Ali tilastoi peräti 29 pisteen ja 26 levypallon tupla-tuplan, mutta Al Khor taipui Qatarin liigassa kärkijoukkue Al Arabille 61-93 (20-46). Ali torjui myös kahdesti vastustajan heittoyrityksen. Al Khor on sarjassa viimeisenä.

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Estudiantes palasi voittojen tielle kaataessaan Castellon selvästi 84-68 (43-40). Murphy kantoi kortensa kekoon kolmen pisteen, neljän levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Estudiantes on sarjassa toisena.

Caceres taipui hyvästä alusta huolimatta Fuenlabradan vieraana 67-94 (29-42). Caceres vei ensimmäisen kympin 20-17, mutta sen jälkeen kotijoukkue meni menojaan. Remu Raitanen sai seitsemän kirjausta piste- ja levypallotilastoihin sekä kolme syöttöä. Caceres on sijalla 15.

Jacob Grandison heitti kaksi pistettä Menorcan taipuessa Real Betisin vieraana 57-88 (27-52). Menorca on viiden peräkkäisen tappion myötä viimeisenä.

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika taipui Tallinnassa Kalev/Cramon vieraana 66-73 (20-37). Madsen flirttaili tupla-tuplan kanssa 10 pisteen, kahdeksan levypallon, syötön ja peräti neljän torjunnan tilastoilla. VEF on sarjassa viidentenä.

Perttu Blomgren oli vahvassa iskussa, kun Domzale kaatoi Sentjurin Slovenian liigan ottelussa 104-70 (47-36). Blomgren oli joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteen, viiden levypallon ja seitsemän syötön tilastorivillä. Domzale on Slovenian liigassa kakkosena.

Tanskan liigassa Ilmari Toikkanen tuuletti voittoa Svendborg Rabbitsin kukistaessa Herlevin 88-73 (47-37). Toikkanen täytteli tilastoriviään neljällä pisteellä, kolmella levypallolla ja torjunnalla. Svendborg loikkii sarjassa toisena.

Lähde: Basket.fi