Vuoden hauskinta koulupäivää päästään viettämään syksyllä jälleen 14 pelipaikalla, kun Pirkka Street Basket -kiertueen matka alkaa ensi viikon tiistaina. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa.

Reput on taas pakattu ja uusi kouluvuosi on lähtenyt käyntiin. Tämä on merkki siitä, että syksyn Pirkka Street Basket -kiertue lähestyy kovaa vauhtia. Kiertuerekan matka ympäri Suomen alkaa viikon päästä. Elo-syyskuun vaihteessa järjestetään yhteensä 14 tapahtumaa, joissa tuhannet koululaiset pääsevät viettämään vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen merkeissä.

Pirkka Street Basket -tapahtumissa pelataan 3 vs. 3 -pelejä yhteen koriin etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla. Tarkoituksena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista – muttei liian tosissaan. Tehtyjä koreja tuuletetaan, pelien välissä tanssitaan musiikin tahdissa ja kavereita kannustetaan kentän laidalla.

Tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa. Pääasiassa mukana on aikaisemmilta vuosilta tuttuja järjestäjäseuroja. Ensimmäistä kertaa Pirkka Street Basket -tapahtuman järjestää tänä syksynä Mikkelin NMKY.

Kiertueen tunnelmia voi jakaa ja seurata #PirkkaStreetBasket -tunnisteen avulla Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Kiertuemeininkejä päivitetään aktiivisesti Instagramiin Pikkusudet-tilille, joka kannattaa laittaa jo seurantaan. Jokaisesta tapahtumasta kirjoitetaan myös uutinen Basket.fi-sivuille.

Syksyn Pirkka Street Basket -kiertueen pelipaikat löydät täältä.

Lähde: Koripalloliiton sivut.