Susiladyt hurjalla tehopäällä

© Kuva: Getty Images

Susiladyt olivat viikonloppuna todella tehokkaalla pelipäällä seurajoukkueissaan.

Elina Koskimiehen Ibaizabal haki 73-69 (61-61, 33-36)-jatkoaikavoiton Ferrolin vieraana. Koskimies kirjautti 27 minuutissa kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Äijänen sai tilastorivilleen neljä pistettä ja yhden levypallon. Ibaizabal on voittanut molemmat ottelunsa ja Ferrolille tappio oli ensimmäinen.

Vilma Kesänen teki kauden debyyttinsä pienoisen loukkaantumisen jälkeen, kun hän kohtasi Barakaldon kanssa entisen seuransa Real Canoen. Barakaldo taipui vieraissa lukemin 46-57 (24-30). Kesänen urakoi joukkueensa suurimmat minuutit 32 ja kasasi sinä aikana kaksi pistettä ja viisi levypalloa. Barakaldo on hävinnyt molemmat pelinsä.

Helmi Tulonen oli sivussa Celta Vigon kokoonpanosta, kun joukkue voitti kotonaan Estudiantesin 67-62 (32-31). Celta Vigo on voittanut molemmat pelinsä.

Kuisma heitti hienosti 13 pistettä ja nappasi viisi levypalloa, kun Vitoria SC voitti Portugalin liigan avausottelussa Madeiran 84-61 (46-36).

Saksan Bundesliigassa Heta Äijäsen Donau-Ries nappasi 68-61 (30-36)-voiton BG 74:stä. Äijäsen nappasi 13 minuutissa viisi levypalloa. Donau-Ries on aloittanut kautensa mukavasti kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.

2. Bundesliigassa Anissa Pounds oli hurjana heitettyään 22 pistettä Bergische Löweninin voittaessa vieraissa Grünbergin selvästi 81-46 (29-21). Pounds pussitti ottelussa peräti kuusi kolmen pisteen heittoa ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla ja neljällä riistolla. Bergische Löwenillä on kahden ottelun jälkeen voitto ja tappio.

Sofia Pelander teki debyyttinsä A3 Basket Uumajan riveissä, kun hän palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin uumajalaisten voittaessa vieraissa Alvik Basketin niukasti 67-65 (32-28). Pelander pelasi 12 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä ja ehti tilastoida pisteen ja kolme levypalloa. Uumaja on voittanut molemmat ottelunsa Ruotsin liigassa.

Isabella Kaukopaasin edustama Visby sen sijaan hävisi vieraissa Telge Basketille selvästi 45-90 (21-44). Kaukopaasin ainoaksi tehomerkinnäksi reilussa 16 minuutissa jäi riisto. Visby on hävinnyt kaikki kolme peliään.

Islannin liigassa Veera Pirttinen oli jälleen Snæfellin pistetykki, kun hän pussitti 18 pistettä, mutta sekään ei riittänyt siivittämään joukkuetta voittoon Valurista. Valur kuittasi pisteet kotikentällään 110-75 (55-30)-voitolla. Pirttinen tilastoi lisäksi yhden levypallon ja peräti kahdeksan syöttöä. Snæfellillä on voitto ja tappio.

Belgian liigassa Lehtoranta teki jälleen kovaa jälkeä, kun hän nakutti 22 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti pallon kertaalleen, mutta Antwerpen Giants taipui Liege Panthersin vieraana jatkoajan jälkeen 79-90 (70-70, 29-37). Giants on voittanut neljästä ottelustaan kaksi.

Annika Holopaisen kausi Ranskan Ligue Feminine 2:ssa alkoi hienosti, kun Reims voitti sarjan suurimmaksi ennakkosuosikiksi rankatun Angersin kotonaan 63-56 (24-29).

Lähde: Basket.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.