Saksan pelikentillä pelaa useampikin Suomen naisten maajoukkueen pelaaja ja nyt vielä yksi lisää, kun Sophie Weckström debytoi Kakkosbundesliigassa.

Weckström debytoi väkevästi Speyer-Schifferstadtin paidassa heittämällä heti 18 pistettä 84-73 (42-28)-voittoon päättyneessä ottelussa Würzburgia vastaan. Weckström tilastoi myös neljä levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.

Bundesliigassa Annika Holopaisen Wasserburg murskasi kotonaan Veilchenin korilukemin 99-53 (50-23). Holopainen oli sivussa loukkaantumisen vuoksi. Wasserburg jatkaa sarjan kärjessä 13 voitolla ja kahdella tappiolla.

Anni Mäkitalon Donau-Ries otti tärkeän voiton kaataessaan Heidelbergin lukemin 74-61 (36-28). Mäkitalo urakoi parketilla 37 minuuttia heittäen kaksi pistettä, ottaen viisi levypalloa, antaen kaksi syöttöä ja ottaen yhden riiston. Donau-Ries on sarjassa kuudentena kahdeksalla voitolla ja seitsemällä tappiolla.

Camilla Grönberg oli hyvässä iskussa Bad Homburgin riveissä heittämällä 10 pistettä. Lisäksi hän otti kuusi levypaloa ja antoi yhden syötön. Se ei riittänyt voittoon asti Keltern II vastaan. Keltern II vei ottelun nimiinsä 78-69 (31-34). Tappiosta huolimatta Bad Homburg on eteläisessä lohkossa toisena yhdeksällä voitolla ja neljällä tappiolla.

Kakkosbundesliigan pohjoislohkossa Evita Iiskolan Panthers Osnabrück nappasi 68-56 (29-31)-voiton Braunschweigista. Iiskola kartutti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Panthers johtaa lohkoa 11 voitolla ja kahdella tappiolla.

 

Lähde: Basket.fi