Susiladiesin luottopeluri Annika Holopaisen Wasserburg otti ratkaisevan voiton EuroCupin alkulohkon viimeisessä ottelussa Fribourgia vastaan ja varmisti jatkopaikkansa seuraavalle kierrokselle.

Saksalaisseura Wasserburg aloitti ottelun vahvasti ja pääsi tauolle seitsemän pisteen johtoasemassa. Ottelu ratkesi kolmannella neljänneksellä Wassenburgin hoitelemalla sen 20-10 eivätkä sveitsiläiset päässeet enää taistelemaan voitosta. Wasserburg kuittasi voiton lukemin 75-58 (38-31)-voiton.

– Todella tärkeä voitto ja mahtava fiilis edetä seuraavalle kierrokselle. Tiesimme, että pelissä on kovat panokset ja tulimme peliin hyvällä energialla. Pelasimme joukkueena ja pidimme huolta pallosta, ja silloin meillä on yleensä todella isot mahdollisuudet voittaa, Holopainen toteaa Basket.fille.

Holopainen kirjautti ottelussa 21,5 minuutissa neljä pistettä ja otti kolme levypalloa. Wasserburg sijoittui lohkossaan toiseksi kolmella voitolla ja kolmella tappiolla. Wasserburg taistelee seuraavaksi pääsystä neljännesvälieriin pelatessaan kaksiosaisen ottelun, jonka voittaja etenee 16 parhaan joukkoon.