Naisten koripallomaajoukkueen Anni Mäkitalo, Camilla Grönberg ja Evita Iiskola pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja Saksan koriskentillä. Ilouutisiin kuului myös Annika Holopaisen paluu pelikentille pienen loukkaantumisen jälkeen.

Holopainen palasi parin pelin tauon jälkeen pelikentille, kun Wasserburg kohtasi Bundesliigan kärkiottelussa Kelternin. Wasserburg koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi kotonaan 61-73 (32-39). Holopainen pelasi ottelussa reilut viisi minuuttia ja nosteli neljä pistettä ja otti kaksi levypalloa. Tappion myötä Wasserburg putosi sarjassa toiseksi ja on kerännyt 16 ottelusta 13 voittoa.

Mäkitalon Donau-Ries tukevoitti asemiaan sarjassa hakemalla tärkeän 76-73 (34-36)-voiton Hallen vieraana. Mäkitalo iski taululle 24 minuutissa seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Donau-Ries on Bundesliigassa kuudentena saldonaan yhdeksän voittoa ja seitsemän tappiota.

Kakkosbundesliigan etelälohkossa Grönbergin Bad Homburg voitti kotikentällään Bambergin 45-37 (19-19). Grönberg urakoi kentällä 29,5 minuuttia ja tilastoi neljä pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön. Bad Homburg on sarjassa toisena 10 voitolla ja neljällä tappiolla.

Pohjoislohkossa Osnabrück Panthers voitti kotonaan BG89:n 59-54 (24-27). Osnabrückin Iiskola merkkautti 17 minuutissa neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Panthers johtaa pohjoislohkoa 12 voitolla ja kahdella tappiolla.

Susiladies jatkaa EM-karsintaotteluitaan helmikuussa kohtaamalla 10.2. Töölön Kisahallissa Romanian ja 14.2. vieraskentällä Ranskan.

Lähde: Koripalloliiton sivut.