Uutuuskirja Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies kertoo fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuoren tarinan.

Susijengin medical trainerina vuodesta 2014 toiminut Marko Yrjövuori kertoo kirjassaan avoimesti vaikeasta lapsuudes­taan, hulppeasta Amerikan-elämästään ja toisaalta myös hohdokkaan Hollywoodin nurjasta puolesta. Hän avaa aja­tuksiaan urheiluvalmennuksesta, työuupumuksesta ja levon merkityksestä.

Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies ilmestyi kauppoihin 22.9. ja kirjan on kirjoittanut toimittaja Petteri Ala-Kivimäki.

Yrjövuori toimi pitkään osana NBA-seura Los Angeles Lakersin palveluksessa ja pääsi juhlimaan joukkueen kanssa muun muassa NBA:n mestaruutta. 12 vuotta Los Angeles Lakersissa työskennellyt Yrjövuori vastasi muun muassa siitä, että maailman paras koripalloilija Kobe Bryant oli ilta toisensa jälkeen pelikunnossa.

Pitkien päivien ja huumaavan menestyksen keskellä Yr­jövuori kuitenkin unohti pitää huolta itsestään. Kun hän nukahti lukiessaan tyttärelleen iltasatua, hän havahtui sii­hen, millaista elämää oli viimeiset vuodet viettänyt. Yrjövuori palasi Suomeen ja hän työskentelee nykyisin muun muassa osana Susijengin huoltotiimiä.

Lähde: Basket.fi