Karkkilan Urheilijoiden kasvatteihin lukeutuva kevään 2021 Suomen mestari Aatu Kivimäki, 24, on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Danny Janssonin valmentaman saksalaisjoukkueen Tigers Tübingenin kanssa. 186-senttinen Kivimäki on kuulunut kuluvan kauden aikana Tigersin ehdottomiin voimahahmoihin.

Myös ”Karkkilan Kisnerinä” tunnettu Kivimäki piiskasi ikäluokkansa 19-vuotiaiden poikien SM-pronssille kaudella 2015-16 ja on siitä lähtien edustanut Salon Vilpasta Korisliigassa. Kivimäki vei nimiinsä Korisliigan vuoden tulokkaan kiertopalkinnon keväällä 2017 ja hän on tähän mennessä urakoinut 204 pääsarjaottelua 6,6 pisteen ja 2,3 syötön ottelukohtaisin keskiarvoin.

Kivimäki oli mukana ratkaisemassa Vilppaalle miesten Suomen mestaruutta keväällä 2021. Lisäksi hänellä on palkintokaapissaan kaksi SM-hopeaa, Suomen cupin mestaruus ja Suomen cupin hopea.

Nuorten maaotteluita Kivimäki on pelannut urallaan 64 kappaletta, jonka lisäksi hän on vetänyt miesten haastajamaajoukkueen peliasun ylleen neljästi. Kivimäki sai myös kesällä 2021 ensimmäisen kutsunsa Susijengin vahvuuteen.

Lähde: Basket.fi