Susijengille uusi vaateyhteistyökumppani

Susijengi aloittaa EM-karsinnat torstaina Espoossa Serbiaa vastaan. Maajoukkue esiintyy Serbia-ottelussa kauan odotetuissa ja uunituoreissa Avia-peliasuissa.

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia solmi Koripalloliiton kanssa monivuotisen sopimuksen, jonka myötä Avia vaatettaa jatkossa Susijengin sekä kaikki muutkin koripallomaajoukkueet. Aviaa myydään Suomessa yksinoikeudella K-Citymarketeissa. Myynnissä on laaja valikoima koko perheelle suunniteltuja urheiluvaatteita sekä Susijengin fanituotteita.

Avian maahantuojan Holmberg Brandsin myyntijohtaja Sami Seppälä odottaa innolla näkevänsä Avian vaatteet ja pelipaidat Susijengin päällä:

– Koripallo on harrastajamäärältään maailman toiseksi suurin palloilulaji. Koripallo sopii kaiken ikäisille sukupuoleen katsomatta. Avian urheiluvaatteiden kohderyhmä on yhtäläisesti laaja kattaen naiset, miehet, tytöt ja pojat. Suomen kaikki koripallomaajoukkueet aikuisista junioreihin pelaavat seuraavat vuodet Avian peliasuissa.

– Susijengistä on tullut ilmiö, jolla on laaja ja sitoutunut kannattajaryhmä. On ollut mahtava seurata joukkueen kehitystä jo vuosien ajan ja etenkin aistia ainutlaatuinen yhteishenki Susijengin pelaajien ja fanien kesken. Suomen koripalloyhteisöön Avia ja koko Holmbergin Brandsin tiimi liittyvät suurella ilolla ja ylpeydellä. EM-kisoissa tavataan! Seppälä iloitsee Koripalloliiton sivuilla.

Lähde: Basket.fi