Susijengi tekee paluun

© Kuva: Getty Images

Kesäkuun alkuun mennessä suomalaisilla pelaajilla tulee täyteen kaksi ja puoli kuukautta ilman joukkueharjoittelua ja otteluita. Suurin osa ulkomailla pelaavista suomalaisistakin ovat palanneet kotimaahansa.

Pelaajien kasvava tahto palata joukkueharjoittelun pariin ja Suomen viranomaisten ilmoitus kokoontumisrajoitteiden nostamisesta 50 henkeen kesäkuun alusta alkaen synnytti päätöksen vapaaehtoisen Open Gym -harjoittelun käynnistämisestä heti kuun vaihduttua.

– Tahdomme vastata pelaajien huutoon ja tarjota heille mahdollisuuden palata laadukkaan yhteisöharjoittelun pariin, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann sanoo Koripalloliiton verkkosivuilla.

Maajoukkueiden lääkäri Aleksi Kallioniemi on laatinut Open Gymiin osallistuville pelaajille yksityiskohtaiset toimintaohjeet paitsi tartuntavaaran ennaltaehkäisemiseksi, myös sairastapauksien varalta.

– Harjoitussaliin palataan turvallisuus edellä ja jos tilanne sitä vaatii, meillä on valmius reagoida nopeasti. Ennen kaikkea toivomme, että kaikki pelaajamme pysyvät terveinä ja että he saavat mahdollisuuden ehjään harjoituskesään kesken jääneen kevätkauden jälkeen.

Susijengin Open Gym -harjoitukset pyörivät Mäkelänrinteessä kesä- ja heinäkuun ajan ja jatkuvat elokuussa virallisten maajoukkueleiritysten merkeissä. Susijengi kartoittaa myös silmä tarkkana mahdollisuutta järjestää kotimaaotteluita elokuun aikana.

– Siihen on vielä pitkä matka, mutta viikko viikolta olemme viisaampia, Dettmann päättää.

Lähde: Basket.fi


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!