Susijengi käynnisti urakkansa Okinawan kansainvälisen turnauksen avauspäivänä kohtaamalla Belgian miesten maajoukkueen 1000. A-maaottelussa kautta aikain. Joukkueet kamppailivat voitosta rinta rinnan, mutta Belgian päätösjakson hyökkäyslevypallot ja vapauttavat kolmoset siivittivät sen 64–74 (36–39) -voittoon.

Susijengi löi ottelun alkutahdit ja kohosi Elias Valtosen johdolla 14–9-johtoon, jonka jälkeen Belgia piti hienoista johtoa 25 minuutin ajan. Äärimmäisen fyysisesti pelannut Belgia ei kuitenkaan päässyt karkaamaan kuutta pistettä kauemmaksi, kun Susijengi löysi aina tarvittaessa uuden ratkaisijan riveistään.

Päätösjaksoon Susijengi saapui erityisen hyvällä puolustusjalalla ja kuittasi Mikael Jantusen nostolla itsensä pitkästä aikaa johtoon tilanteeseen 54–53. Peli eteni tasaisissa merkeissä päätösjakson puoleenväliin tilanteeseen 62–64-asti, jolloin Belgia nosteli perättäisistä hyökkäyslevypalloista itsensä 64-68-johtoon, jota seurasi Andy Van Vlietin onnistunut kolmonen.

Susijengi teki vielä viimeisellä pariminuuttisella ylitöitä puolustuksessa, mutta ei saanut enää onnistumisia hyökkäyspäässä. Jean-Marc Mwema sivalsi kolmosella Belgian 64–74-voittolukemiin puolisen minuuttia ennen loppua.

– Olimme erittäin kokenutta ja kauan yhdessä pelannutta Belgiaa vastaan 30 minuuttia hyvin pelin päällä ja vietiin pelillä väliä pitkiäkin jaksoja, arvioi ottelua Susijengin apuvalmentaja Hanno Möttölä Koripalloliiton sivuilla.

– Viimeisellä jaksolla Belgia käytti hyväkseen puolustuksemme muutamasta väärästä rotaatiosta syntyneet heittopaikat. Lisäksi päätösjakson seitsemän menetystämme oli ratkaiseva tekijä loppujen lopuksi.