Susijengi Rising Starsin suorittaminen oli torstain maaottelussa Latvian haastajamaajoukkuetta vastaan pykälää parempaa kuin keskiviikkona, mutta harmittavat merkkausvirheet söivät nuorilta susilta saaliin. Päätösjakson puolenvälin pallonmenetykset kostautuivat ja Latvia kuittasi tasaisesta pelistä 70–62 (41–37) -voiton Riiassa.

Susijengi Rising Stars nosti niin yksilötasolla kuin joukkueena suorittamisensa tasoa parillakin pykälällä sitten keskiviikon ja oli lähellä hakea revanssivoiton, mutta ajoittaiset merkkausvirheet kostautuivat.

Rising Stars avasi vahvasti ja johti peliä toisen jakson alussa, mutta ei saanut kaukoheittojaan uppoamaan ja teki puolustuspäässä pari merkkausvirhettä, joista Latvian Davis Zilde ja Edvards Mezulis pääsivät ampumaan vapailla kolmosilla isännät 39-28-johtoon.

Pelin jälkipuoliskolla Rising Stars kamppaili vimmatusti tiensä rinnalle ja pysäytti päätösjakson puolivälissä määrätietoisesti kuusi latvialaishyökkäystä peräkkäin, mutta hyvistä puolustusasemista juostut nopeat hyökkäykset kuihtuivat pallonmenetyksiin ja tasatilanne muuttui hetkessä Latvian yhdeksän pisteen johdoksi.

Rising Starsin pistekärjeksi nousi tällä kertaa Perttu Blomgren (13/3), joka säkitti 11 pistettä jo ennen taukoa ja esitti vastaavasti toisessa päässä paikoitellen erinomaista puolustuspelaamista. Keskiviikon ottelussa hyökkäyksessä ylivertainen Miro Little (5/8) kunnostautui tällä kertaa levypallopelaamisessa.

Väläytyksiä nähtiin useammaltakin sudelta. Keskiviikkona yskähdellyt Severi Kaukiainen (7/4/4 syöttöä) nousi hyvälle kansainväliselle tasolle pelinrakentajan tontilla ja syksyllä Yhdysvaltoihin NCAA:han lähtevä Okku Federiko (6/1) osoitti hyökkäyspäässä vaarallisuuttaan ja monipuolisuuttaan.

Rising Stars -joukkueen 18-vuotias juniori Olavi Suutela (6/5/2 blokkia), esiintyi edukseen energiallaan ja määrätietoisuudellaan. Suutela kahmi koko joukon hyökkäyslevypalloja ja torjui latvialaisheittoja levyyn tukalissa paikoissa.