20-vuotiaiden miesten B-divisioonan EM-kisoissa Tbilisissä Sudenpennut voitti alkulohkonsa päätösottelussa Albanian 53-77 (18-38). Voiton myötä Suomi varmisti paikkansa D-lohkon kakkosena ja eteni kisojen puolivälieriin.

Sudenpentujen puolustus pisti Albanialta luulot pois avausneljänneksellä, kun vastustaja sai kasaan vain kuusi pistettä ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin. Tuloksellisesti peli oli jo selvä puoliajalla, kun Sudenpentujen johto venyi 20 pisteeseen.

Suomen pistekolmikon muodosti Eemi Luukkonen (18/8/3 syöttöä), Sebastian Lindberg (13/8/3 syöttöä) ja Hugo Boman (10/7/4 riistoa).

Voitolla Suomi eteni kahdeksan parhaan joukkoon. Suomi tulee kohtaamaan perjantaina 22.7. puolivälierissä Bulgarian Suomen aikaa klo 20:15.