Viikon suomalaisonnistujiin Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa kuului muun muassa Olivier Nkamhoua, joka pussitti kymmenen pistettä ja otti kuusi levypalloa Tennesseen vakuuttavassa kotivoitossa.

Tennesseen puolustus tukahdutti vierailevan Arkansasin hyökkäyspelin totaalisesti ensimmäisellä puoliajalla, mistä vieraat eivät enää toipuneet, kun Vols rynni 61-82 (23-40) -voittoon.

Erinomaista tulokaskautta suuryliopistossa pelaava Nkamhoua sai penkiltä peliaikaa 19 minuuttia, joiden aikana hän kirjautti 10 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja yhden torjunnan. Nkamhoua ansaitsi itselleen peräti kahdeksan vapaaheittoa, joista hän upotti kuusi.

Missouri Valley -konferenssissa Ville Tahvanainen ja Bradley nappasivat toisen peräkkäisen voittonsa, kun Bravesin jalkojen alle jäi Indiana State 72-61 (29-33). Tahvanainen heitti kuusi pistettä ja riisti kerran pelaamassaan 18 minuutissa.

Pac-12-konferenssissa Mikael Jantunen ja Utah kärsivät selkeän 51-70 (19-35) -tappion Oregon Statelle. Jantunen sai parkettiaikaa 19 minuuttia keräten tilastoikseen neljä pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön, riiston ja torjunnan.

Andre Gustavsonin edustama Richmond ylsi isoimpaan vierasvoittoon yliopiston Atlantic 10 -konferenssihistoriassa pieksemällä La Sallen 74-47 (35-21). Richmond on voittanut nyt kolme peräkkäistä ottelua, joissa jokaisessa Spiders on pitänyt vastustajansa alle 55 pisteessä.

Gustavson pelasi penkiltä 16 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa neljä pistettä, viisi levypalloa ja yhden riiston.

Big West -konferenssissa Tuukka Jaakkolan ja Cal Polyn orastava kahden ottelun mittainen voittoputki katkesi, kun CSUN oli parempi loppunumeroin 73-81 (32-34). Jaakkola pelasi viisikossa 19 minuuttia, joiden aikana syntyi neljä pistettä, neljä levypalloa ja yksi syöttö.

Elias Valtonen ja Arizona State nappasivat kolmannen peräkkäisen voittonsa Pac-12-konferenssissa, kun Sun Devilsin kynsiin jäi Stanford numeroin 74-69 (36-29). Valtonen palasi parketille muutaman pelin tauon jälkeen häärien kentällä 17 minuutin ajan tilastoiden kaksi pistettä, yhden levypallon, syötön ja riiston.

Ohio Valley -konferenssissa Hannes Pöllä ja UT Martin kärsivät tappion, kun Southeast Missouri kiri lopussa ohitse 72-74 (43-33). Pöllä pelasi kahdeksan minuuttia keräten kaksi pistettä ja yhden riiston.

Remu Raitanen ja San Francisco jätti Santa Claran kakkoseksi West Coast -konferenssissa 70-61 (36-27). Raitanen jäi pisteittä pelaamassaan neljässä minuutissa.