Susiladiesin Roosa Lehtoranta jatkoi hyvin alkanutta kauttaan Belgian liigassa auttamalla Antwerpenin kauden toiseen voittoonsa.

Suomalainen oli jälleen Antwerpen Giantsin johtohahmoja, kun Giants voitti vieraissa Pepinsterin korilukemin 84-72 (49-31). Lehtoranta pussitti 14 pistettä ja kaunisteli tilastojaan vielä kolmella levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla. Giants on voittanut nyt kolmesta pelistään kaksi.

Saksan cupissa Heta Äijäsen edustama Donau-Ries Angels eteni jatkoon voittamalla vieraskentällä Sharks Würzburgin 77-48 (41-29). Äijänen auttoi joukkuettaan kahdeksalla pisteellä.

Anissa Poundin Bergische Löwenin tie Saksan cupissa katkesi, kun Löwen hävisi ALBA Berliinille selvästi 48-72 (28-35). Pounds oli joukkueensa paras pistenainen 13 pinnalla ja saalisti lisäksi neljä levypalloa sekä kaksi syöttöä.

Ranskan cupissa Annika Holopainen avasi kilpakautensa johdattamalla Reimsin seuraavalle kierrokselle. Holopainen oli 15 pisteellään Reimsin pistetykki 74-54 (42-31) päättyneessä ottelussa.

Lähde: Basket.fi