Espanjan LEB Orossa Roope Ahonen oli jälleen Breoganin paidassa tehokkaana pussittaen 16 pistettä Breoganin voittaessa Corunan 97-55 (40-27).

Ahonen tilastoi komeasti myös neljä levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Breogan on kärkitaistelussa mukana yhdeksällä voitolla ja viidellä tappiolla.

Ranskassa Jamar Wilsonin JL Bourg Basket varmisti paikkansa Leaders Cupissa voittamalla Ranskan ProA:n ottelussa kotikentällään Gravelines-Dunkerquen 89-80 (43-44). Leaders Cupiin selviää Ranskan liigan ensimmäisen kierroksen kahdeksan parasta joukkuetta ja voitolla Bourg Basket varmisti paikkansa kahdeksan joukossa.

Wilson oli voitto-ottelussa hyvässä vireessä 10 pisteen, kuuden levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla.

ProB:ssä Ilari Seppälä auttoi Aux-Mauriennen 88-71 (45-40)-voittoon Poitiersistä. Seppälä kirjautti 10 pistettä, neljä syöttöä ja yhden levypallon. Aix-Mauriennellä on koossa viisi voittoa ja kuusi tappiota.

Puolan liigassa Carl Lindbomin 19 pistettä, viisi levypalloa ja riisto eivät riittäneet tuomaan Radomille voittoa, kun joukkue hävisi Spojnia Stargardille niukasti 75-77 (29-38). Radomin saldo on seitsemän voittoa ja kuusi tappiota.

Lähde: Basket.fi