Saksan Bundesliigassa Sofia Pelander pääsi joulun viettoon selkeä 89-56 (46-20)-voitto Saarlouisista. Pelander lähenteli tupla-tuplaa 12 pisteen, yhdeksän levypallon ja syötön tilastoilla.

Joulun jälkeen Hernerin meno jatkui edelleen vahvana sen kaadettua Heidelbergin 66-58 (33-25). Tällä kertaa Pelander sai sekä piste- että levypallosarakkeisiin kahdeksan merkintää ja nappasi yhden riiston.

Marianne Kalin päätti vuotensa Espanjan liigassa kahdella ottelulla. Ensin Bembibre nappasi ennen joulua kauden kolmannen voittonsa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Bizkaian hienosti 62-49 (31-18). Avausviisikossa ollut Kalin heitti neljä pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön.

Joulun jälkeen Bembibre taipui Gran Canarian vieraana 73-89 (31-52). Tällä kertaa Kalinin tilastoihin merkittiin viisi pistettä. Bembibrellä on kolme voittoa ja 15 tappiota ja se on Espanjan liigassa toiseksi viimeisenä.

Sandra Karsten ja Ninni Salmi palasivat joulun jälkeen tositoimiin Ruotsin liigassa, kun Wetterbygden Sparks hävisi Högsbon vieraana 65-96 (39-52). Salmi kasasi viisi pistettä ja viisi levypalloa ja Karsten tilastoihin merkittiin kuusi pistettä, kolme levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Sparks on juuri pudotuspelirajan alapuolella yhdeksäntenä.

Lähde: Basket.fi