Anniina Äijänen osoitti monipuolisuuttaan ja Sofia Pelander lukeutui Hernerin runkopelaajiin heidän joukkueidensa juhliessa voittoja Saksan Bundesliigassa. Veera Pirttinen pääsi tuulettamaan kovaa voittoa Slovakian liigassa.

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner paranteli asemiaan kärkitaistelussa nousten toisella puoliajalla 73-62 (32-41)-voittoon Wasserburgista. Pelander auttoi joukkuettaan neljällä pisteellä, neljällä levypallolla ja riistolla. Herner on neljäntenä.

Anniina Äijänen tilastoi monipuolisesti yhdeksän pistettä, 11 levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja peräti neljä torjuntaa Royals Saarlouisin voittaessa Düsseldorfin 76-52 (34-21). Royals nousi kahdeksanneksi.

Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen putosi Royalsin voiton myötä yhdeksänneksi hävitessään Kelternille 62-77 (36-39). Angels menetti otteen ottelusta päätösneljänneksellä Kelternin vietyä sen 24-9. Pounds heitti 13 pistettä, nappasi kahdeksan levypalloa, antoi neljä syöttöä ja riisti kertaalleen. Koskimiehen riville merkittiin 11 pistettä, neljä levypalloa ja syöttö.

Slovakian liigassa Veera Pirttisen Piestanske Cajky otti maukkaan voiton kaadettuaan kärkijoukkue Ruzomberokin 69-54 (40-19). Pirttinen kasasi tilastoikseen kaksi pistettä, levypallon, syötön sekä riiston. Cajky on sarjassa toisena.

Italian Serie A2:ssa Anni Jämsä urakoi hurjasti lähes 39 minuuttia, mutta Treviso kaatoi Teen Basket Torinon 75-44 (46-25). Jämsälle kirjattiin ottelussa kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja kuusi riistoa. Torino on voitoitta.

Helmi Tulosen Carugate jäi niin ikään ilman voittoa, kun se taipui Brixia Basket San Paolon vieraana 59-81 (28-41). Tulonen heitti 12 pistettä, nappasi seitsemän levypalloa ja riisti kahdesti. Carugate on yhdeksäntenä.