Teneriffa hävisi sunnuntaina Mestarien liigan finaalissa Malagalle, mutta sai otti Espanjan liigassa revanssin napatessaan 87-86 (47-39). Sasu Salinille kirjattiin kaksi pistettä, levypallo ja riisto. Teneriffa taistelee tiukasti kotiedusta ollen nyt neljäntenä.

Mikko Larkaksen Strasbourg pomppasi sarjassa kolme sijaa viimeisen pudotuspelipaikan syrjään voitettuaan Boulogne-Levalloisin 107-85 (55-43). Strasbourg on kahdeksantena, kun kaksi kierrosta on jäljellä. Strasbourgin kanssa tasapisteissä on kuitenkin kaksi muuta joukkuetta ja yhteensä kuudella joukkueella on vielä mahdollisuus napata viimeinen pudotuspelipaikka.

Viime viikonloppuna Strasbourg hävisi Ranskan cupin finaalissa Dijonille 70-83 (41-42).

Severi Kaukiaisen Kalev/Cramo eteni Viron liigan välieriin voittamalla Tallinn Kalevin 86-59 (45-34). Kaukiainen oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, levypallon, kuuden syötön ja kahden riiston tilastoilla. Kalev/Cramo vei otteluparin suoraan 3-0.

Daniel Dolencin Mazeikiai ei kyennyt haastamaan Liettuan valtaseura Zalgirista, vaan joutui taipumaan 68-95 (56-30). Dolenc saalisti neljä pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttö. Mazeikiai on sarjassa seitsemäntenä.

Aatu Kivimäki heitti neljä pistettä ja antoi viisi syöttöä, mutta Tigers Tübingen hävisi Löwen Braunschweigille 68-81 (41-37). Daniel Janssonin valmentama miehistö on sarjassa viimeisenä.

Lähde: Basket.fi