Sasu Salinin ja Teneriffan kausi päättyi puolivälierävaiheeseen Espanjan liigassa.

Teneriffa oli hävinnyt ensimmäisen ottelun Malagaa vastaan kotikentällään ja aloitti toisen kohtaamisen hyvin voittamalla avausneljänneksen 22-13. Sen jälkeen kotijoukkue otti kuitenkin pelin hallintaansa voittaen lopulta selvästi 97-74 (50-36) ja viemällä otteluparin suoraan 2-0. Salin oli joukkueensa paras pistemies 13 pisteen noteerauksella ja tilastoihin kertyi myös yksi syöttö.

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen päätti kautensa kaksiosaisessa finaalisarjassa Vechtaa vastaan. Tübingenissä pelattu ensimmäinen osaottelu päättyi 78-78 (54-43)-tasapeliin Kivimäen tilastoidessa kahdeksan pistettä, levypallon, kuusi syöttöä ja kaksi riistoa.

Toisessa osaottelussa Vechta oli vahvempi 73-66 (37-31) ja vei mestaruuden näin yhteispistein 151-144. Kivimäki tilastoi kuusi pistettä ja syötön.

ProA:sta kaksi parasta joukkuetta nousevat ensi kaudeksi Bundesliigaan, ja näin ollen finaalitappiosta huolimatta Tigers nähdään ensi kaudella Bundesliigassa.

Lähde: Basket.fi