Sasu Salinin kausi Espanjan liigassa Teneriffan kanssa päättyi välierään. Vaikka joukkue ei päässyt taistelemaan mestaruudesta, niin kausi oli kokonaisuudessaan sekä Salinille että Teneriffalle positiivinen.

Teneriffa sijoittui ACB-liigan runkosarjassa kolmanneksi ja eteni pudotuspeleissä historiansa ensimmäistä kertaa välieriin. Samalla talvesta 2015 lähtien Espanjan kentillä viihtynyt Salin pääsi myös ensimmäistä kerta taistelemaan finaalipaikasta Espanjassa. Välierässä Teneriffa pisti Barcelonan tiukoille ja vei ratkaisun kolmanteen peliin, mutta lopulta Barcelona eteni jatkoon otteluvoitoin 2-1. Barcelona juhli myös kauden päätteeksi mestaruutta.

– Kauteen mahtui aika paljon kaikenlaista. Mestarien liigan Final Eight oli meiltä pieni fiasko, mutta pystyimme pelaamaan sen jälkeen hyvän loppukauden. Pääsimme välierissä taistelemaan kolmanteen peliin finaalipaikasta, ja se oli ihan hyvä suoritus. Jos joillekin joukkueille pitää pudota, niin se on sitten joko Barcelona tai Real Madrid. Kokonaisuudessaan kausi oli tosi onnistunut, Salin tiivistää kauden antia Koripalloliiton sivuilla.

Koko haastattelu on luettavissa täältä.

Lähde: Basket.fi