Mestarien liigan jatkolohkovaihe saatiin päätökseen. Sasu Salin ei ollut Teneriffan kokoonpanossa, kun jo aiemmin jatkopaikkansa varmistanut espanjalaisjoukkue hävisi Peristerin vieraana 82-90 (46-50). Tappiosta huolimatta Teneriffa voitti lohkonsa.

Mikko Larkaksen apuvalmentama Strasbourg putosi niukasti jatkosta, vaikka voitti päätösottelussaan Bursan 78-65 (51-32). Strasbourg päätyi kahteen voittoon yhdessä Bursan ja Cholet’n kanssa. Joukkueiden keskinäisessä vertailussa Bursa nousi ykköseksi ja Strasbourg oli toinen. Lohkovoiton kuittasi nimiinsä puhtaalla pelillä Malaga.

Paris Basketball lämmitteli kohti EuroCupin välieriä kaatamalla Ranskan liigassa Nancyn selvästi 113-71 (55-32). Mikael Jantunen tilastoi kahdeksassa minuutissa täydellisellä heittopelillä kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Tuomas Iisalon miehistö on Ranskan liigassa kolmantena.

Kalev/Cramo varmisti Viron ja Latvian yhteisliigan runkosarjan voiton kaataessaan Ventspilsin 81-60 (46-27). Severi Kaukiainen keskittyi ruokkimaan joukkuekavereitaan kuudella syötöllä ja tilastot täyttyivät myös kahdella levypallolla.

Kalev/Cramo johtaa sarjaa kolmen voiton erolla, kun runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. Se on hävinnyt runkosarjassa vain yhden ottelun.

Daniel Dolencin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi riisto, kun Mazeikiai taipui Liettuan liigan ottelussa Lietkabelisin vieraana 81-82 (48-34). Lietkabelis jatkaa sarjassa kuudentena.

Islannin cupissa Ville Tahvanainen tavoitteli finaalipaikkaa Alftanesin kanssa ja Antti Kanervo oli samassa jahdissa Stjarnanin riveissä. Kummankin joukkueen kohtaloksi tuli pudota jatkosta.

Alftanes taipui Tindastollille 72-90 Tahvanaisen ollessa joukkueensa parhaimmistoa 16 pisteen, kuuden levypallon, kolmen syötön ja kahden riiston tilastoilla.

Stjarnan puolestaan taipui Keflavikia vastaan 94-113. Kanervo heilutti sukkaa 15 pisteen edestä ja tilastot täyttyivät levypallolla ja kahdella syötöllä.

Lähde: Basket.fi