Sara Rokkanen ja Elina Koskimies ylsivät molemmat 13 pisteeseen NCAA-kohtaamisissaan. Myös Nina Augustin oli pirteällä pelipäällä Robert Morrisin napatessa toisen peräkkäisen voittonsa.

Sara Rokkasen Toledo ei onnistunut jatkamaan voittoputkeaan, kun Miami vei keskinäisessä kamppailussa voiton harmittavan niukasti numeroin 64-65 (20-30). Muutaman vaisumman ottelun jälkeen Rokkanen löysi uuden tehovaihteen ja heitti 17 minuutissa 13 pistettä, tarjoili kaksi syöttöä ja nappasi yhden puolustuslevypallon.

American nappasi tärkeän vierasvoiton kaataessaan Navyn lukemin 58-45 (28-21). Elina Koskimies ei juurikaan ehtinyt kuluttaa vaihtopenkkiä huhkiessaan 38 minuutissa 13 pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja varastaen pallon vastustajalta peräti viidesti. Voitto oli Americanille toinen peräkkäinen Patriot League-konferenssissa.

Viime ottelun takaiskun jälkeen Georgia Tech palasi voitonkantaan nujertamalla ACC-konferenssin ottelussa Duken kotonaan 64-70 (25-36). Lotta-Maj Lahtinen pelasi ottelussa viisi minuuttia ja jäi pisteittä.

Robert Morris jatkoi NEC-urakkaansa voitokkaasti kirimällä suvereeniin johtoon jo ensimmäisellä puoliajalla ja lopulta nujertamalla Fairleigh Dickinsonin selvästi numeroin 49-71 (11-40). Nina Augustin käytti 14 peliminuuttiaan tehokkaasti viimeistellen kuusi pistettä, neljä syöttöä, yhden levypallon sekä riistäen kahdesti.

Ella Väätäsen Long Islandin NEC-konferenssin alku ei ole ollut yhtä ruusuinen, kun joukkue kärsi toisen peräkkäisen tappionsa Sacred Heartin ollessa parempi luvuin 53-75 (28-40). Väätänen merkkautti seitsemässä minuutissa kaksi puolustuslevypalloa.

Northern Illinoisin viiden ottelun voittoputki katkesi vierastappioon, kun Kent State karkasi viimeisellä neljänneksellä 78-87 (41-43)-voittoon. Ninni Salmi kerrytti Northern Illinoisille kymmenessä peliminuutissa neljä pistettä, viisi levypalloa sekä yhden syötön.

George Masonin kohtaaminen St. Bonaventuren kanssa päättyi pettymykseen, kun kotijoukkueen lupaava johtoasema suli viimeisellä neljänneksellä Bonaventuren viedessä erän nimiinsä lukemin 32-12 ja nappaamalla lopulta koko ottelun voiton numeroin 68-57 (23-29). Marika Korpinen heitti 29 minuutissa kolme pistettä ja napsi yhden levypallon.

Grand Canyon onnistui säilyttämään johtoasemansa New Mexico Statea vastaan läpi ottelun ja nappasi ansaitsemansa voiton lukemin 51-54 (24-28). Venla Varis kirjautti viidessä peliminuutissaan yhden syöttöpisteen.

San Francisco kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa taipuessaan tasaisessa kamppailussa Loyola Marymountille luvuin 58-66 (33-36). Kia Vaalavirta pelasi aloitusviisikossa neljä minuuttia ja jäi ilman tilastomerkintöjä.