Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Sara Bejedi ja Florida State jatkavat voittamattomina kovatasoisessa Atlantic Coast -konferenssissa, jossa Florida State päihitti vuodenvaihteen molemmin puolin ensin North Carolinan ja sitten Georgia Techin.

Edellisviikon torstaina Florida State sai vastaansa North Carolinan, joka oli ottelua ennen rankattu Yhdysvaltojen 13. parhaaksi naisten yliopistojoukkueeksi. Florida State pelasi vakuuttavan toisen puoliajan, jolla North Carolina kaatui 78-71 (35-41).

Läpi kauden Florida Staten aloitusviisikossa pelannut Bejedi tilastoi neljä pistettä, yhden levypallon ja kaksi syöttöä reilun 18 minuutin peliajalla.

Sunnuntaina Florida State teki selvää jälkeä Georgia Techistä, joka kellistyi murskalukemin 99-58 (39-21). Bejedi pelasi vähän alle 18 minuuttia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä kuusi pistettä, kolme syöttöä ja yhden riiston.

Florida State on nyt pelannut kolme konferenssiottelua, joista joukkue on voittanut jokaisen. Kokonaisuudessaan joukkueen saldo on neljätoista voittoa ja kaksi tappiota.